Alo

Achteraf betalen

6 maanden garantie

Supersnelle service

Batterij van een iPhone laten vervangen in regio Gent

De batterij van je iPhone laten vervangen in regio Gent, dat kan bij ons. Sinds 2012 kan je bij Alo terecht voor de reparatie van je iPhone en/of iPad. Alo zet drie waarden voorop: een zeer korte reparatietijd, zes maanden garantie op elke herstelling en een ‘no cure, no pay’-regeling. Dat laatste betekent dat je pas achteraf betaalt. Je kan dus met een gerust hart langskomen om een nieuwe batterij in je iPhone te laten plaatsen.

Wil je de batterij van je iPhone laten vervangen?

Laat de batterij van je iPhone vervangen door één van onze experten in Gent

Er zijn verschillende oorzaken te wijten aan het defect van de batterij van je iPhone. Om kosten te besparen, kan je langskomen bij Alo in Gent om de batterij van je iPhone te vervangen. Zo hoef je geen nieuwe smartphone aan te kopen. Loop gewoon even binnen en buiten om een nieuwe batterij te laten plaatsen in je iPhone. Onze herstellingen duren gemiddeld 30 minuten. Je kan dus gewoon blijven wachten in ons servicepoint. Bovendien hebben wij vestigingen over heel Vlaanderen en Brussel, waaronder Gent, Waregem, Brugge, Knokke, Leuven, Brussel, Lokeren, Oudenaarde, Tielt … Kies het servicepoint in je buurt om de herstelling nog vlotter te laten verlopen. Je kan bij ons niet alleen terecht om een nieuwe batterij te laten plaatsen in je iPhone. Je kan bij ons ook binnenspringen voor de herstelling van je iPhonescherm , de aankoop van een screenprotector, iPhoneaccessoires en meer.

LAAT JE IPHONE VANDAAG NOG HERStellen

Wil je vandaag nog de batterij van je iPhone laten vervangen bij Alo in Gent? Maak dan een afspraak via  het contactformulier op de contactpagina of stuur een SMS naar 0492 95 99 95 . Wij zijn ook bereikbaar via e-mail gent@alo.be . Ook als je vragen hebt over een nieuwe batterij voor in je iPhone of als je andere vragen hebt, kan je ons contacteren via bovenstaande contactgegevens. Let op: elke vestiging heeft andere contactgegevens. De experten in onze vestiging in Gent staan alvast klaar om de batterij van je iPhone snel en goed te vervangen.