Alo

Achteraf betalen

6 maanden garantie

Supersnelle service

iPhone herstellen

Wil je je iPhone laten herstellen in de omgeving van Gent? Dat kan bij ons bedrijf Gent. Alo, een iPhonehersteller uit regio Gent, staat bij zijn klanten bekend om zijn supersnelle service en zijn bijzonder flexibele afspraakuren. Bovendien communiceren wij heel transparant over onze iPhonereparaties (n regio Gent. Wij leggen u met andere woorden gedetailleerd uit hoe onze iPhoneherstellingen in zijn werk gaan en met welke onderdelen wij daarvoor gaan werken. Spring dus,zonder twijfels en zorgen,binnen in onze vestiging in Gent voor het herstellen van je iPhone.

Wil je je iPhone laten herstellen?

DRIE REDENEN WAAROM JE JE IPHONE MOET LATEN HERSTELLEN IN ONS SERVICEPOINT

Er zijn verschillende redenen waarom je je iPhone moet laten herstellen bij Alo, de iPhonehersteller in regio Gent:

  • iPhonereparaties in ons servicepoint in Gent duren gemiddeld een halfuur. Door de ruime afspraakmogelijkheden kan je vaak de dag zelf nog langskomen met je iPhone voor alle iPhoneherstellingen.

  • Onze klanten krijgen zes maanden garantie op alle iPhonereparaties en dat zonder discussie.

  • Wij voeren al onze iPhoneherstellingen uit met onderdelen van originele kwaliteit. Daardoor ben je verzekerd dat je iPhone op een kwaliteitsvolle manier wordt hersteld.

Ben je nog niet helemaal overtuigd om je iPhone te laten herstellen bij Alo, je iPhonehersteller in de omgeving van Gent? Lees dan zeker de reviews van onze klanten eens.

Onze servicepoints zijnaltijd in de buurt

Naast ons servicepoint in Gent, hebben wij verschillende andere vestigingen waar je kan langsgaan voor iPhonereparaties. Onze servicepoints zijn verspreid over heel Vlaanderen. In West-Vlaanderen hebben we acht vestigingen. In Oost-Vlaanderen hebben we er vijf en in Vlaams-Brabant en Brussel hebben we er eentje. Op die manier zijn we altijd in de buurt voor dringende iPhonereparaties.

Meer dan alleen een iPhonehersteller in regio Gent

Bij Alo kan je niet alleen terecht voor iPhoneherstellingen (vervangen van de batterij, vervangen van het scherm …)  in regio Gent of op andere plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Wij hebben ook een webshop waar je terechtkan voor de aankoop van een nieuwe iPhone, de aankoop van een screenprotector of een iPhonehoesje en de aankoop van kledij. Bij ons kan je dus aankloppen voor veel meer dan alleen het herstellen van een iPhone.

Maak een afspraak voor snelle iPhonereparaties in regio Gent

Als je je iPhone op een snelle, vlotte en kwaliteitsvolle manier wil laten herstellen in regio Gent, maak dan snel je afspraak. Je kan het Alo servicepoint in Gent bereiken via het e-mailadres gent@alo.be, via het contactformulier op de contactpagina of je kan sms’en naar 0492 95 99 95. Heb je vragen over het verloop van iPhonereparaties bij Alo in Gent of heb je algemene vragen voor je toekomstige iPhonehersteller in regio Gent? Geef dan zeker een seintje via bovenstaande contactgegevens. Let op: elk servicepoint heeft andere contactgegevens!