Alo

Achteraf betalen

6 maanden garantie

Supersnelle service

iPhone laadt niet meer op

Je iPhone laadt niet meer op? Dan hoef je niet per se een nieuwe iPhone te kopen. Bij Alo uit Gent kan je je iPhone laten herstellen. De medewerkers van Alo kregen een uitgebreide training en hebben veel ervaring met het repareren van iPhones en iPads. Wij leggen je bovendien persoonlijk uit hoe wij te werk gaan bij de herstelling van je iPhone en/of iPad. Je moet je dus geen zorgen maken, je iPhone en/of iPad zijn in goede handen.

Je iPhone laadt niet meer op?

JE IPHONE LAADT NIET MEER OP? BRENG HEM BINNEN VOOR EEN HERSTELLING

Als je iPhone niet meer oplaadt, kan dat verschillende oorzaken hebben:

Als je je iPhone binnenbrengt bij Alo, dan herstellen wij hem in gemiddeld 30 minuten. Je bent je smartphone dus maar voor een beperkte duur kwijt. Alo heeft bovendien verschillende vestigingen in Vlaanderen, zoalsGent, Waregem, Kortrijk, Leuven,Torhout en Brussel. Je hoeft met andere woorden niet ver te reizen voor een iPhoneherstelling, zoalseen iPhone die niet meer oplaadt.

 

BOEK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VLOTTE HERSTELLING

Kies de Alo-repairstore in je buurt, zoalsGent, Waregem, Kortrijk of Leuven en boek je afspraak voor een herstelling via de contactgegevens van het servicepoint dat je uitkoos. Algemene vragen kan je stellen via het e-mailadres info@alo.be en via het contactformulier. De prijzen van verschillende soorten herstellingen vind je verder op onze website.