Alo

Achteraf betalen

6 maanden garantie

Supersnelle service

iPhoneaccessoires kopen in Waregem

iPhoneaccessoires kopen voor een betere bescherming van je iPhone of om je iPhone op te fleuren, dat is mogelijk bij Alo in Waregem. Alo werd opgericht in 2012. Sindsdien kan je er terecht om je iPhone en/of iPad te laten herstellen. Onze herstelpunten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel kenmerken zich door een supersnelle service en heel flexibele afspraakuren.

Wil je iPhoneaccessoires in regio Waregem kopen?strong>

IPHONEACCESSOIRES KOPEN IN ONS HERSTELPUNT IN WAREGEM

Alo heeft een uitgebreid assortiment aan iPhoneaccessoires om je smartphone enerzijds beter te beschermen bij een val. De leuke iPhonehoesjes maken je iPhone anderzijds uniek door de originele kleuren en ontwerpen. Is je scherm gebarsten? Laat je iPhone dan eerst herstellen door één van onze gespecialiseerde medewerkers en koop meteen een screenprotector. De prijzen van alle soorten herstellingen kan je verder op onze website raadplegen.

KOOP JE FAVORIETE IPHONEACCESSOIRES IN ONZE WINKEL OF ONLINE

Je favoriete iPhoneaccessoires kan je kopen in onze winkel in Waregem of op andere locaties of via onze webshop. Heb je nog vragen over de iPhoneaccessoires die je bij ons kan kopen of over onze diensten? Stuur ze dan naar het e-mailadres info@alo.be of via het contactformulier. Opgelet: specifieke vragen over één van onze servicepoints, stel je best via de contactgegevens van dat herstelpunt.