Alo

IPHONE 13 PRO

13+PRO

AFSPRAAK VIA:

Scherm (OLED – origineel)

450

Batterij

160

Oplaadpoort

180

Camera voor

195

Camera achter

 

Camera lens

175

150

Glas achterzijde


Housing

270

370

Microfoon

195

Speaker

150

Prijzen zijn inclusief montage, service en garantie.

WELKE HERSTELLING HEB JE NODIG?

Je iPhone 13 PRO is gebarsten, heeft touchscreen issues of het beeld blijft volledig zwart.

  • ! Bij vervangen van dit onderdeel krijg je een melding op je toestel. Dit heeft echter geen impact op de goede werking en is louter softwarematig !

De batterij van je iPhone 13 PRO gaat niet lang meer mee, de iPhone valt af en toe uit, ongeacht het aangegeven batterijpercentage.

  • ! Bij vervangen van dit onderdeel krijg je een melding op je toestel. Dit heeft echter geen impact op de goede werking en is louter softwarematig !

Je iPhone 13 PRO laadt niet meer op of laadt zeer moeilijk op. Verbinding met iTunes voor gegevensoverdracht lukt niet.

De frontcamera van je iPhone 13 PRO werkt niet of geeft een troebel beeld, de foto’s zijn wazig of bevatten storingen omdat er stof in de camera zit.

De camera van je iPhone 13 PRO werkt niet of geeft een troebel beeld, de foto’s zijn wazig of bevatten storingen omdat er stof in de camera zit.

Het lensglas voor je camera’s aan de achterzijde is gebarsten. Dit laat je best zo snel mogelijk vervangen om stof en vochtschade aan je camera of toestel te vermijden. Is je camera reeds beschadigd? Neem zeker contact met ons op voor mooie combinatiekorting indien zowel camera als lensglas vervangen dienen te worden.

Er komt weinig tot geen geluid uit de luidspreker of er zit hevige ruis op. Dit kan voorkomen voor zowel de earspeaker bovenaan het toestel, als voor de loudspeaker onderaan naast de oplaadpoort. Bij vervangen earspeaker gaat je FACE ID mogelijks verloren, vraag dit steeds na in je herstelpunt.

Bij het bellen hoort of verstaat de persoon aan de andere kant van de lijn jou niet tot nauwelijks. Het klinkt alsof je onder water belt of er zit hevige ruis op de lijn. In dit geval zijn je microfoons waarschijnlijk aan vervanging toe.