Alo

Achteraf betalen

6 maanden garantie

Supersnelle service

Smartphoneleasing voor bedrijven

Smartphoneleasing voor bedrijven, is mogelijk bij Alo uit Gent. Als consument kan je bij ons terecht voor de herstelling van je iPhone en/of iPad, de aankoop van een nieuwe iPhone en iPhoneaccessoires en zelfs voor merchandisekleding. Daarnaast zijn wij ook actief op de B2B-markt. Je kan bij ons aankloppen als je als bedrijfsleider smartphones op leasing wil aanschaffen. Ontdek hieronder de voordelen van bedrijfstelefoons leasen.

Wil je meer weten over de voordelen van smartphoneleasing?

ONTDEK DE VOORDELEN VAN SMARTPHONELEASING VOOR BEDRIJVEN

Een bedrijfstelefoon leasen brengt heel wat voordelen met zich mee. Er is bijvoorbeeld al een verschil in het huren en leasen van middelen. Als je kiest voor smartphones op leasing, dan betaal je maandelijks een bedrag voor het gebruik van de geleasede goederen. Het leasen van bedrijfstelefoons lijkt dus sterk op huren, maar bij leasing heb je de mogelijkheid om op termijn de smartphones op leasing aan te kopen. Het bedrag dat je dan nog moet betalen is een restwaarde. Door te kiezen voor smartphoneleasing voor bedrijven verspreid je dus je kosten. Verder kan je altijd een beroep doen op de experten van Alo voor herstellingen van geleasede iPhones. Door onze korte reparatietijd krijg je de beschadigde bedrijfstelefoons die je leaset vaak dezelfde dag nog terug.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER SMARTPHONES OP LEASING

Als je bedrijf in interesse heeft in de smartphoneleasing voor bedrijven van Alo, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@alo.be, via het nummer 0492 95 99 95 en via het contactformulier. Heb je nog algemene vragen over onze iPhonerepairstore uit Gent of heb je specifieke vragen over onze smartphones op leasing? Stel ze gerust via bovenstaande contactgegevens. Naast smartphoneleasing voor bedrijven hebben wij nog een uitgebreid aanbod aan diensten waar je als consument gebruik van kan maken. Denk daarbij aan de vervanging van de kapotte batterij in je iPhone of de plaatsing van een nieuw scherm.